Home Entertainment Amazon Quiz Answers Today for 3rd March 2020: Answer the Questions and...

Amazon Quiz Answers Today for 3rd March 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Armani Exchange Watch

32

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Armani Exchange Watch

India Desire : Amazon Quiz Contest All Answers Today 3rd March 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Armani Exchange Watch

Amazon Quiz Answers, Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Today 3rd March 2020 Quiz Answers

Amazon Is Back with Another Quiz Contest ‘Amazon Today Quiz Contest’ In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Armani Exchange Watch. All Amazon Quiz Answers For 3rd March 2020 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Amazon Quiz Answers:

Amazon Armani Watch Quiz Answers [3rd March 2020, 8 AM To 12 PM]

Answer and stand a chance to win Armani Exchange Watch

Q1-  What is the name of the app that helps writers to keep track of complex narratives, recently launched by Vikram Chandra?
Ans: Granthika


Q2- Which teams played in the finals of the ICC U-19 Cricket World Cup 2020?
AnsBangladesh and India


Q3- Which Premier League team has been banned from the UEFA Champions League for 2 seasons for failing to comply with Financial Fair Play regulations?
Ans: Manchester City


Q4- Which challenge became a viral sensation after a singer uploaded a collage of four images to her Instagram feed on January 21, 2020?
Ans: Dolly Parton Challenge


Q5-  Who shared the 2020 Laureus World Sportsman of the Year with Lewis Hamilton?
Ans: Lionel Messi

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 3rd March 2020 From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Armani Exchange Watch

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Galaxy M31 Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Samsung Galaxy M31 Smartphone

1. In which year did the Samsung Galaxy M series launch?
Ans. 2019

2. Which of these is NOT a Samsung Galaxy M series model?
Ans. M 3.1

3. Which of these are the features of the upcoming Samsung Galaxy M31?
Ans. All of the Above

4. Which of these hashtags is associated with the Samsung Galaxy M31?
Ans. Megamonster

5. How many lenses does the rear camera of Samsung Galaxy M31 have?
Ans. 4

Amazon Nilkamal Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 10000

1.  Which of the below is a new range of mattresses by Nilkamal, recently launched on Amazon.in?
Ans. Doctar Dreams

2. The Doctor Dreams range of mattresses starts from ? 7,499. You can also avail ‘No cost EMI’ to purchase this from Amazon.in.
Ans. True

3. The Doctor Dreams range of mattresses are dust and sag resistant. Which of the below is NOT an effect which using Doctor Dreams mattresses could have?
Ans. Gives You Wings

4. Doctor dreams mattress comes gets delivered to you in a vacuum-packed roll, which you can unbox, roll out, remove the plastic wrap and start using.
Ans. True

5. All Doctor dreams mattresses come with a ____ warranty. Fill in the blanks
Ans. 10 Years 

How To Get/Claim:

How To Play Amazon Quiz Contest?

1. Download Amazon App

2. Open App

3. Scroll Down And Click On Quiz Banner

4. Click On Play Now

5. Give Above Answers And Play Quiz

6. And Chance To Win Exciting Prizes

Finally, we hope guys you find our list of “Amazon Quiz Answers Today” very useful. If you really think we have made some efforts then don’t forget to appreciate our efforts by sharing this and thanks for visiting.

Next Post:- How to Fix a Slow Computer For Free (Only 1 Software)

Related Post – Top 10 Site to Download Bollywood Movies in HD

Keep Reading News at – ub24news.com

Keywords:

  • amazon quiz today answer
  • amazon quiz answer today
  •  amazon quiz answer for today
  •  amazon quiz today answer key
  •  amazon today quiz time answer
  •  amazon quiz answers today answer and win
  •  Amazon Quiz Answers Today for 3rd March 2020